UZMAN BULUŞMALARI- DOĞADA MATEMATİK ARIYORUM!

19.01.2024 52

Sivas İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen Hedef Projesi kapsamında öğrencilerimizde bilimsel farkındalığı arttırmak , öğrencilerimize yeni ilgi alanları ve beceriler kazandırmak ve öğrencilerimizin yeteneklerini sergilemesine imkân vererek, millî, manevi ve kültürel değerleri yaşatmak amacıyla Uzman Buluşmaları düzenliyoruz. Uzman Buluşmalarında Sivas Cumhuriyet Üniversitesinin değerli akademisyenleriyle öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi buluşturuyoruz. İlk konuğuğumuz Eğitim Fakültesi Ana Bilim Dalı Bölüm Başkanı Prof.Dr. Fatih KARAKUŞ 'Doğada Matematik Arıyorum!' konulu söyleşisiyle öğrencilerimizin matematiğe farklı bir açıdan bakmalarını sağladı. Öğrencilerimiz matematik konusunda merak ettiklerini değerli hocamıza sorarak yeni bilgiler edindiler. Prof.Dr. Fatih KARAKUŞ hocamıza bu güzel söyleşi için teşekkür ediyoruz.

19-01-202419-01-202419-01-202419-01-202419-01-2024